Mathias Teirlynck    0473 81 85 17

Omschrijving

Instapklaar en zeer gezellig woonhuis in een rustige wijk te EEKLO !

Deze zeer gezellige en volwaardige woning (2007) gelegen in een doodlopende straat/wijk heeft een hele mooie prijs kwaliteitsverhouding ! De woning beschikt over zeer volwaardige ruimtes, ruime volledige badkamer, 3 mooie slaapkamers, inpandige garage en een zolder met mogelijkheden (extra kamer). De zonnige tuin & terras zijn ook uiteraard pluspunten.
De EPCscore van 123 kWh/m2/jaar is uiteraard subliem mede door de extra dakisolatie en de nieuwe daalderop HR gaswandketel.
In de leefruimte is er een zeer mooie op maat gemaakte M design gashaard die de nodige gezelligheid en warmte uitstraalt 's avonds !

Indeling: inkom met toilet, ruime leefruimte met gashaard en uitzicht, aansluitende keuken, hal, inpandige garage & wasplaats, op de verdieping zijn er dus de 3 volwaardige slaapkamers, volwaardige badkamer met BAD & DOUCHE, extra berging en de nog in te richten zolderruimte die nu als bergplaats dient. De tuin/ terras en de oprit werden ook volledig aangelegd dus u heeft geen investeringen meer op korte termijn aan deze woning !

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]