Mathias Teirlynck    0473 81 85 17

Omschrijving

Woning met 2 entiteiten (MOGELIJKHEDEN) en garage in centrum ASSENEDE!

Bij deze verkoop heeft u als koper verschillende mogelijkheden! U kan de woning als 1 volwaardige woning gebruiken OF u kan de woning opsplitsen in 2 entiteiten (opbrengsteigendom (aparte huisnummers aanwezig)) OF de woning kan dienen als deels woongelegenheid & deels handelspand ! Dit allemaal in het centrum van Assenede!

De benedenverdieping van het woonhuis werd gerenoveerd en is dus instapklaar! Er werd dubbel glas en deels HR- glas voorzien + rolluiken. De nieuwe keuken en moderne badkamer zijn hier echte meerwaardes! Er is beneden 1 slaapkamer aanwezig. Deze ruimtes kunnen eveneens gebruikt worden als handelsruimtes.
Indeling benedenverdieping: inkomhal met vestiaire, open geïnstalleerde keuken, ruime dubbele leefruimte, badkamer met bad en douche, de slaapkamer en apart toilet.

De 2 gedeeltes werden afgesloten met een aparte inkomdeur, via de 2de deur is de 2de entiteit of bovenverdieping toegankelijk. Op deze bovenverdieping bevinden zich in totaal 3 slaapkamers! Hier is er zowel voor als achteraan een aangenaam terras.
Indeling bovenverdieping: apart toilet, ingemaakte vestiaire kast, de badkamer, de lichtrijke leefruimte met terras vooraan en achteraan de keuken. Verdieping (met vaste trap): 3 volwaardige slaapkamers.

Dit alles beschikt ook nog eens over een ruime garage aan de achterkant van de straat die met een doorgang onmiddellijk verbonden staat met het woonhuis! Ideaal dus !

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]