Mathias Teirlynck    0473 81 85 17

Omschrijving

Superleuk en gezellig appartement met prachtig uitzicht in Evergem

Dit appartement is gelegen in het Elsopark volop in het groen. U zit op de 6de verdieping wat u dus een prachtig uitzicht geeft vanop het hele ruime terras. Momenteel is er 1 slaapkamer maar er kan eenvoudig een 2de gecreëerd worden. Vroeger was dit een 2 slaapkamerappartement maar de eigenaars hebben dit opengetrokken. Verder is de keuken en badkamer zeer hedendaags en werd er in de blok zelf de belangrijkste vernieuwingen gedaan. Zo werd de lift vernieuwd, het dak recent aangepakt en geïsoleerd & de gemeenschappelijke ketel vervangen. U hoeft zich dus de komende jaren geen zorgen te maken over grote kosten ! Door de centrale ligging is alles dichtbij en u kan uiteraard genieten van het prachtige park wanneer u eens niet op uw zonneterras zit.
De elektriciteit zal tevens nog conform gekeurd worden en er werd dit jaar overal nieuw schrijnwerk en beglazing gestoken.
Dit pand is dus volledig instapklaar !

Indeling: Inkom, leefruimte met prachtige uitzichten, mooie keuken, slaapkamer, mogelijkheid tot slaapkamer 2, badkamer met douche, mooi meubel en het toilet. EN het terras over de gehele lengte !

Er is beneden nog een privatieve berging (fietsen) ! Parkeerplaatsen zijn er in overvloed !

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]