Mathias Teirlynck    0473 81 85 17

Omschrijving

Villa met prachtig uitzicht op toplocatie Tervenen!

Deze alleenstaande villa gelegen in een rustige straat dichtbij de centra van Ertvelde en Oosteeklo heeft heel wat troeven. De villa beschikt over een enorm ruime zonnige tuin die een adembenemend zicht geeft op de achterliggende velden. Er is een bewoonbare oppervlakte van 287 vierkante meter ! Dit mede door de volledige onderkeldering.

Door de grote ramen wordt er heel veel licht gecreëerd in de leefruimte en in de keuken. Naast de keuken bevindt zich een wasplaats die toegang geeft tot de inpandige garage en de gigantische kelder. Vele ruimtes werden daarnaast voorzien van kwalitatief maatwerk en er is een houthaard.
Op de bovenverdieping bevindt zich de eerste badkamer en de 4 volwaardige slaapkamers waarvan 1 slaapkamer (master) rechtstreeks verbonden staat met een tweede badkamer (douche). Bovendien is er nog een zolder aanwezig die opbergmogelijkheden biedt.

Indeling: Stijlvolle inkomhal met vestiaire & apart toilet, ruime leefruimte met zicht op de tuin, bureauruimte met ingemaakte kasten, geïnstalleerde volwaardige keuken, berging/wasplaats, inpandige garage en totale kelder met 4 verschillende ruimtes.
1ste verdieping: 4 slaapkamers waarvan 1 met badkamer, badkamer 2 en de zolder.
Er is een elektrische poort vooraan & het perceel van 1050 vierkante meter is ZW !
Deze villa met enorme grote logische ruimtes en kwalitatieve afwerking is zeker een aanrader!

Bent u ook gecharmeerd door deze villa en wenst u een bezoek? Bel Mathias Teirlynck 0473 818 517!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]