Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Prachtige gezinswoning op een rustige locatie !

DE EPC score is hoger doordat de facturen voor isolatie verloren zijn gegaan. MAAR DIT IS EEN ECHTE PAREL DUS WEES ER SNEL BIJ !
Dit ZEER smaakvolle pand beschikt over verrassende ruime binnenruimtes, een prachtige aangelegde tuin & en een aparte ruime garage. Hier kan u eenvoudig wat Pinterest ideeën opdoen !
Van het authentieke parket, de metrotegels, het maatwerk, kraanwerk ; alles werd heel zorgvuldig gekozen en geplaatst, dit zowel binnen als buiten. De foto's spreken voor zich.
Door het jarenlange onderhoud + aanpak van essentiële zaken zorgt dit voor mooie aanbieding op een rustige maar toch ZEER centraal gelegen locatie te Zelzate ! Er werd steeds voor kwaliteit gekozen, de landelijke stijl werd doorgetrokken doorheen de hele woning en alles KLOPT in dit pand. De groene en ruime tuin is prima georiënteerd en de aparte garage en berging zijn echte pluspunten ! Er is dus dubbel glas (pvc), een HR ketel op aardgas en isolatie geplaatst en de elek. installatie werd conform gekeurd.

Indeling: Inkomhal met apart toilet, prachtige leefruimte uit 2 delen en toegang tot de leefveranda die uitkijkt op de tuin, sublieme landelijke keuken uit 2 delen, ruime berging/wasplaats, ruime en droge kelder.
1ste verdieping: 3 volwaardige slaapkamers en de ruime en mooi afgewerkte badkamer !
Het terras en de tuin zijn net zoals de woning totaal afgewerkt.
ABSOLUTE AANRADER VOOR DE BRUG VAN ZELZATE !

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]