Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Zeer ruim instapklaar woonhuis !

DIt ruime pand zal u verrassen in vele opzichten, er is een ruim en breed (25m) perceel van 730m² & een bewoonbare oppervlakte van 246m² waaronder minstens 4 slaapkamers. De 3 ruime slaapkamers bevinden zich ideaal op het gelijkvloers en er zijn bijzonder veel mogelijkheden op de verdieping (met vaste trap). Verder is er een prachtige kwalitatieve instapklare keuken en badkamer, waardoor deze woning zeker meer dan instapklaar is ! Mits enkele kleine aanpassingen (dakisolatie )kan er zeer eenvoudig naar een D label gewerkt worden. Het is slechts 50 punten goedmaken op de EPC score. Op het volledig aangelegde perceel (terrassen, opritten en beplanting prima in orde) is er nog de handige dubbele ruime garage en een elektrische toegangspoort.
Troeven:
- Enorm goede prijs/kwaliteitsverhouding ten opzichte van de ruimtes binnenin.
- Logische indeling en zeer mooie en aangename lichtrijke ruimtes.
- Zeer kwalitatieve keuken en badkamer + handige inpandige garage.
- Recent opgefriste leefruimte met oog voor kwaliteit
- Op de ruime bovenverdieping (betonnen gewelven) kan u eenvoudig enkele kamers bij creëren !
- Prima onderhouden doorheen de jaren.

Indeling: inkom met apart toilet, mooie badkamer met inloopdouche en extra toilet, 3 ruime slaapkamers, ruime lichtrijke leefruimte met eet -en zithoek en de veranda. Verder is er de geïnstalleerde keuken met berging en de ruime inpandige garage ! Op de verdieping zijn er 2 zeer grote ruimtes waarvan 1 enorme slaapkamer.

Zeker een bezoekje waard !
Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]