Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Instapklare bel-étage met tuin te ZELZATE!

Deze bel-étage opgebouwd met betonnen gewelven is gelegen op 500m van het centrum van Zelzate en de invalswegen. Het pand beschikt over 4 slaapkamers en de mogelijkheid om een inpandige garage te creëren (nu kapsalon) . U kan deze ruimte op het gelijkvloers uiteraard nog inrichten naar uw wensen.
Er is een aangename stadstuin met zonneterras en een extra terras bovenaan aanwezig die mooi aansluit aan de lichtrijke leefruimte & keuken. De bel-étage werd destijds afgewerkt met kwalitatieve materialen en werd doorheen de jaren perfect onderhouden (zeer nette keuken en instapklare badkamer)! Deze woning heeft een goed EPC (265 KWh/m2/jaar door de dakisolatie en de dubbele beglazing+ rolluiken) + er is een blanco gekeurde elektriciteitsattest!

Indeling: charmante inkomhal met apart toilet, multifunctionele ruimte (kapsalon of garage), wasplaats/berging, slaapkamer 1/ bureauruimte + de aangename tuin met tuinhuis.
1ste verdieping (vaste trap): lichtrijke leefruimte incl. houthaard met aansluitend zonneterras + de kwalitatieve geïnstalleerde keuken incl. toestellen & toilet.
2de verdieping (vaste trap): 3 slaapkamers waarvan 2 volwaardige, badkamer met toilet en bad.
Als extra heeft u nog een ruime opbergzolder of de mogelijkheid om deze zolder verder in te richten tot slaapkamer(s) (betonnen gewelven!).

Ideale combinatie van ruimte, rust, bereikbaarheid en instapklaarheid !
Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]