Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Zeer ruim & perfect onderhouden woonhuis met mogelijkheden !

Dit karaktervol woonhuis (BJ 1988) MET ZEER RUIME GARAGE / HANDELSRUIMTE/ MULTIFUNCTIONELE RUIMTE heeft u als koper heel wat te bieden! De woning is gelegen op een centrale plaats VOOR DE BRUG van Zelzate wat ervoor zorgt dat er een vlotte bereikbaarheid is naar de centra van Zelzate, Assenede, Ertvelde en de belangrijkste invalswegen! De woning met betonnen gewelven werd opgebouwd uit kwalitatieve materialen en werd dan ook steeds perfect onderhouden!
In totaal zijn er 3 volwaardige slaapkamers (1 op het woonniveau) en een ruime lichtrijke leefruimte met open geïnstalleerde keuken die volledig werd voorzien van ingemaakte kasten. Aansluitend is er een leuk zonneterras/dakterras waar het heerlijk vertoeven is! Elke verdieping heeft daarnaast een toilet ter beschikking.

Er is EPC aanwezig van 209 kWh/M2 door de dubbele beglazing met rolluiken & een screen, de dakisolatie & de spouwmuren,... u hoeft zich hier dus de komende jaren geen zorgen te maken omtrent energiezuinigheid! Er is zelfs een conform attest van elektriciteit.

Als grote troef is er dus een zeer ruime inpandige garage aanwezig met doorgang langs beide kanten (2 poorten). De garage kan gebruikt worden handelsruimte/atelier maar ook als berging + staanplaats voor bv 2 auto's!

Indeling:
Gelijkvloers: karaktervolle inkomhal met doorgang naar inpandige dubbele garage met meerdere mogelijkheden en een aparte ruime berging + toilet.
1ste verdieping: apart toilet, ruime leefruimte (houthaard) met open geïnstalleerde keuken + aansluitend zonneterras & slaapkamer 1.
2de verdieping: 2 volwaardige slaapkamers, de badkamer met bad, douche, toilet en dubbele lavabo + de zolderruimte.

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]