Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Instapklaar energiezuinig woonhuis in Wondelgem

Deze toffe gezinswoning (BJ 2011) werd destijds opgebouwd met kwalitatieve materialen en werd tot in de puntjes afgewerkt en onderhouden waardoor u op alle vlakken van een instapklare en energiezuinig woning kunt spreken ! Dit pand heeft een goede & centrale ligging in Wondelgem op een oogwenk van de invalswegen maar toch in een gezellige woonwijk waar kindvriendelijkheid en rust gegarandeerd zijn ! Een ideale combinatie van ruimte, rust en bereikbaarheid ! Dit huis heeft tal van troeven maar de 3 belangrijkste zijn vooral de mooie optimale bewoonbare oppervlakte met in totaal 4 slaapkamers, de oprit en inpandige garage + de meerdere gratis parkeerplaatsen vooraan ! Er is tevens een handige doorgang achteraan het huis !
Troeven:
- LIGGING - vlotte bereikbaarheid maar toch rustig !
- Energiezuinig met zijn EPC van 119 kWh/m2/jaar : HR-glas, CV-ketel op aardgas, ventilatiesysteem D, regenwaterput,..
- Prachtige hoogwaardige keuken + kwalitatieve badkamer;
- 4 volwaardige slaapkamers waarvan 1 de volledige bovenverdieping is met vaste trap !
- PERFECT ONDERHOUDEN, volledig geschilderd en waar nodig ingemaakte kasten
- Gezellige zonnige tuin & mooi terras incl. zonneluifel !

U heeft hier een enorm ruimtegevoel en zeer aangename lichtinval ! Hier komt u niets te kort - wees er snel bij ! Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]