Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Unieke woning op een TOPligging !

De architecturale meerwaarde in dit uniek pand zit hem vooral in zijn indeling en de zeer aangename lichtinval in alle ruimtes. Bij de opbouw werd er gebruik gemaakt van duurzame en tijdloze materialen waardoor de staat zeer goed is op vandaag.
Doorheen de jaren werd deze woning ook enorm goed onderhouden zowel binnen als buiten. U kan hier morgen in verhuizen ! Er is een bewoonbare oppervlakte van 274 vierkante meter mede door de 4 (5) slaapkamers waarvan 2 op het gelijkvloers en de dubbele inpandige garage + lichtrijke veranda. Verder zijn er 2 toffe badkamers en alle ruimtes hebben iets aparts wat als heel aangenaam kan ervaren worden. De locatie is absoluut TOP, doodlopende straat vlakbij het centrum EN een zuidgerichte tuin !
Troeven:
- Unieke architectenwoning met ruime leefruimtes en een knappe indeling
- Mooie keuken en badkamers
- Aangename leefveranda en een tof zuidgericht perceel van 826 vierkante meter !
- Ruime dubbele oprit en handige dubbele inpandige garage + extra carport !
- Instapklaar en mits eenvoudige ingrepen klaar voor de toekomst !

Indeling: Mooie inkom met apart toilet, 2 slaapkamers beneden waarvan 1 met aansluitende badkamer, trap naar de toffe kelderruimte (wijnkelder), prachtige grote leefruimtes met houthaard en zicht op de tuin + de aangename leefveranda, mooie keuken met aparte berging en de dubbele inpandige garage. Boven zijn er nog 2 slaapkamers waarvan 1 met badkamer, een extra zit/bureauruimte en een zolder !

Absolute aanrader en zeker een bezoek waard !
Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]