Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Instapklaar woonhuis op een rustige locatie te Rieme !

Deze eigendom is een zeer goede uitvalsbasis voor wie héél rustig maar toch centraal wenst te wonen ! De woning is gelegen in een zijstraat te Rieme, momenteel wordt de volledige straat/infrastructuur vernieuwd met oog voor de groenzones, dit zorgt voor een enorme meerwaarde ! Op een kleine afstand staat u aan alle invalswegen & heeft u een vlotte verbinding naar de nabije centra's !
Deze woning werd doorheen de jaren opgefrist; zo werden de leidingen vernieuwd + de dakgoten, werd er dubbel glas geplaatst(deels elektrische rolluiken), gevelisolatie aangebracht + een CV-ketel op aardgas geïnstalleerd, daardoor is deze woning volledig instapklaar ! Door de vele raampartijen wordt er een gezellige sfeer gecreëerd in zowel de uitgebreide keuken als de ruime leefruimte met aangename gashaard.
Op het perfect georiënteerde perceel (zuid-west) is het op elk moment genieten. De tuin/ terras werd zeer onderhoudsvriendelijk aangelegd & het heeft achteraan een leuk uitzicht ! U heeft een handige inpandige garage die doorgang geeft richting de tuin. Buiten heeft u een extra handig bijgebouw.

Indeling: inkom, ruime leefruimte met gashaard, toffe leefkeuken met eetruimte, badkamer met whirlpoolbad & douche, inpandige garage met doorgang naar achter en de zonnige tuin met het bijgebouw.
1ste verdieping: nachthal en 2 slaapkamers. Er zijn nog mogelijkheden voor een 3de slaapkamer mits een bijbouw op de verdieping.

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]