Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Alleenstaand woonhuis aan de Lembeekse bossen !

TE KOOP AAN REGISTRATIERECHTEN 3% (eerste enige woning) OF 12% !
In de huidige gepubliceerde verkoopprijs is vervat: een ruwbouwwoning water- en winddicht (ramen en deuren inclusief), nieuwe riolering, afwatering, regenput 10.000L, waterscheiding, tuinomheining haagbeuk, aanleg oprit en houten privacy tuinafsluiting !

Prachtige alleenstaande nieuwbouw/renovatiewoning op een ZEER RUIM perceel van 1010 vierkante meter aan de ingang van de Lembeekse bossen ! Hier komt amper iets te koop, zeker niet met zo'n mooie oppervlakte ! Deze woning werd compleet omgezet naar een nieuwbouwverhaal en u als koper heeft de vrije keuze om te woning te laten afwerken door de verkoper (mits meerprijs) of om dit volledig zelf te voorzien !
Als koper kan u dus aankopen aan het registratietarief van 3% (of 12%) en kan u de verdere afwerking verkrijgen aan 6% BTW !

Indeling: inkomhal, apart toilet, leefruimte met open keuken, wasplaats/berging, multifunctionele ruimte (slaapkamer/speelkamer/bureauruimte) en de ruime tuin met buitenberging & fietsenberging.
1ste verdieping: nachthal, apart toilet, 3 slaapkamers, badkamer en berging (4de slaapkamer).

Dit kan een zeer leuk verhaal worden op een toplocatie !

Meer details of een bezoek? Mail naar mathias@groepdemeyer.be


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]