Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Stevig op te frissen woonhuis in centrum Ertvelde!

Deze zeer stevige (betonnen gewelven) halfopen bebouwing ligt in een zeer rustige straat in het bruisende centrum van Ertvelde. De woning heeft 3 volwaardige slaapkamers + mogelijkheid tot 2 bijkomende slaapkamers op de zolderverdieping. De woning is aan een opfrisbeurt toe maar vraagt geen constructieve aanpassingen. Het pand is voorzien van volwaardige ruimtes en werd destijds zeer logisch ingedeeld en voorzien van voldoende opbergruimte. Mits het plaatsen van buitenisolatie, dakisolatie en een warmtepompsysteem lucht/lucht kan deze woning al snel voldoen aan de huidige energetische normen op vandaag. De grote oprit biedt voldoende plaatsen voor wagens en daarnaast is er een bijhorende opslagplaats achteraan het pand. Deze locaties worden enkel maar waardevoller met de tijd.

Troeven:
- Stevige ‘kloeke’ constructie met betonnen gewelven
- 3 volwaardige slaapkamers met optie tot 2 extra op de zolderverdieping
- TOPlocatie in centrum Ertvelde!
- Bijkomende handige aparte opbergplaats

Indeling: inkomhal met vestiaire, lichtrijke leefruimte, keuken met bijhorende koele berging, gastentoilet aan de zij-inkom en inpandige garage/wasplaats.
1ste verdieping: 3 volwaardige slaapkamers, zolderluik naar grote zolder en badkamer met bad.

Ben je op zoek naar een leuke op te frissen woning met zekerheid van waardebehoud of zoek je een nieuwe investeringsopportuniteit? Dan is dit waar je naar op zoek bent!
Meer info of een bezoek? Bel Ferre: +32 494 30 92 28


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]