Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Instapklaar woonhuis op een TOPperceel te Ertvelde/Rieme !

Deze meer dan volwaardige woning ligt niet alleen in een enorme goede & rustige wijk maar hier is vooral het uitmuntend ZUID-WEST perceel met verzicht de echte eyecatcher ! Doorheen de jaren werd de woning up-to-date gehouden met als kers op de taart de prachtige kwalitatieve keuken ! De mooie leefruimte met de leefveranda en het prachtig overdekt terras zijn bijzonder aangenaam en sluiten naadloos bij elkaar aan! In de tuin zelf zijn er ook verschillende terrassen waar u in alle rust kunt genieten na een lange werkdag. De woning beschikt over 3 logische slaapkamers waarvan de master aansluit aan de nette badkamer (bad & toilet) en er is nog een extra douche beneden. De inpandige garage werd omgevormd tot een multifunctionele ruimte/berging/wasplaats en de voortuin + de oprit(ten) zijn meer dan volwaardig ! Niet onbelangrijk: een prima EPC score van 263 kWh/m2/jaar mede door de extra dakisolatie en de recente hoogrendementsketel op aardgas ! Dit is prijs/kwaliteit echt een schot in de roos !

Indeling: Inkom met apart toilet, ruime leefruimte met prachtige open keuken incl. toestellen, aansluitende veranda en overdekt terras, wasplaats met extra douche en extra ruimte (vroeger inpandige garage).
1ste verdieping: 3 slaapkamers waarvan de master verbonden is aan de nette badkamer + opbergzolder.

De tuin beschikt over een recente tuinberging, verschillende terrassen en een aangename vijver !

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]