Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Zwemmen met zicht op de kerktoren van ERTVELDE !

Dit totaalplaatje gelegen op een FENOMENALE ligging in een doodlopende straat met om de hoek het bruisende centrum van Ertvelde is een echte topper! Alle hedendaagse comfort is aanwezig zoals een SUBLIEME EPC SCORE van 106 kWh/m2/jaar, een volwaardig perceel van 447m², 3 slaapkamers, inpandige garage + extra carport, ruime binnenruimtes, verzorgde keuken & badkamer en de prachtige tuin met een absoluut vakantiegevoel ! De tuin werd volledig aangelegd en is optimaal benut door de verschillende gezellige terrassen, aangename lounge gedeelte en het zalige zwembad van 2019 ! Met het huidig klimaat zal u hier ongetwijfeld van kunnen genieten !
Troeven:
- HOB met totale rust - kleinschalige woonwijk;
- Hoogwaardige geïnstalleerd verwarmd zwembad incl. alle toebehoren incl. solar lamellen !
- Dak werd recent vernieuwd ifv de zonnepanelen.
- EPC SCORE van 106 kWh/m2/jaar !! - Totale isolatie, dubbel glas, CV-ketel op aardgas (HR-TOP), 34 m² zonnepanelen met elektrische boiler= geen zorgen voor de toekomst !
- Ruime leefruimte met kwalitatieve gashaard;
- Meerdere opbergmogelijkheden zowel binnen als buiten;
- Tuin, oprit en terrassen zeer verzorgd en onderhoudsvriendelijk aangelegd !
- Zelden zijn er woningen te koop in deze woonwijk !

Indeling: Inkomhal, apart toilet, leefruimte met eet- en zithoek, nette keuken incl.toestellen, inpandige garage met wasplaats en de zeer aangename tuin met lounge gedeeltes (overdekt & open terras) en zwembad !
1ste verdieping: nachthal, 3 volwaardige slaapkamers, badkamer met toilet, bad & douche, berging en de ruime zolder (4de slaapkamer is mogelijk).

Kosten noch moeite werden gespaard om deze woning steeds in absolute topconditie te houden !
Dit is een vanafprijs, overleg is mogelijk na bezichtiging.
Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]