Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Prachtige alleenstaande woning op een aangenaam perceel van 1060m² in Doornzele !

Deze tot in de puntjes onderhouden woning werd doorheen de jaren grondig gerenoveerd waarbij zelfs het dak compleet werd vernieuwd in 2015. Kosten noch moeite werden gespaard voor om deze woning energiezuinig te maken, dit bewijst ook de EPC score van 288 kWh/m2/jaar wat ZEER goed is voor dit soort woningen.
U beschikt hier over een zonnepanelen (4200w), HR ketel op aardgas, recent schrijnwerk met rolluiken en HR glas, dakisolatie en zelfs een thuisbatterij !? ! Er zijn 3 zeer ruime slaapkamers, een ruime lichtrijke leefruimte met houthaard, een recent geplaatste badkamer met inloopdouche en een mooie landelijke keuken. De inpandige garage is ook een echte troef alsook de perfect onderhouden mooie voor -en achtertuin !
Troeven:
- Volledig instapklaar zonder enige opmerkingen
- Technisch en energetisch op punt !
- Leuke volwaardige ruimtes zowel binnen als buiten
- Zeer aangename aangelegde tuin met verschillende toffe plekken
- Toegangspoort, inpandige garage en meerdere bergingen/zolders
- Prachtig totaalpakket

Indeling: Mooie inkom, prachtige lichtrijke leefruimte met houthaard, slaapkamer 1 (gelijkvloers), ruime berging, toffe landelijke keuken incl. toestellen, inpandige garage met wasplaats en toilet + zolder 1, op de verdieping zijn er 2 slaapkamers waarvan 1 enorm ruime, een 2de toilet en een 2de zolderruimte. Het overdekt terras en het tuinhuis zijn ook leuke extra's !

Meer info of een bezoek? Mail naar mathias@groepdemeyer.beU gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]