Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Mooie bungalow op een toplocatie te Evergem !

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !
Op een super rustige locatie omringd door groen is deze instapklare bungalow terug te vinden. De woning ligt op een leuk perceel van 533m² met een Zuid georiënteerde tuin waardoor je ideaal en ten volle kunt genieten van de leefveranda en het terras. Het pand beschikt over alle nodige comfort. Zo is er de vernieuwde badkamer, 2 volwaardige slaapkamers met mogelijkheid tot een derde, aparte eetruimte aansluitend aan de keuken en de ruime lichtrijke leefruimte die in verbinding staat met de leefveranda en het aangename terras met zonneluifel! Technisch staat deze woning in zeer goede staat, het werd altijd tiptop onderhouden en heeft bovendien dubbele beglazing, een recente CV-ketel op aardgas en spouwisolatie ! Vandaar ook de mooie EPC score.
Troeven:
- TOPligging vlakbij de invalswegen en het centrum
- Aangelegde tuin met handige aparte garage
- Ruime lichtrijke leefruimte met houthaard + mooie leefveranda !
- Moderne recente badkamer
- 2 volwaardige slaapkamers + de mogelijkheid tot een 3de !
Indeling: ruime inkomhal, moderne badkamer, 2 volwaardige slaapkamers, eetkamer aansluitend aan de keuken, ruime lichtrijke leefruimte met zit- en eetplaats & de leefveranda die in verbinding staat met de tuin! Daarnaast hebben we nog de zolderverdieping met mogelijkheden ! In de tuin is een een mooi tuinhuis en uiteraard de handige garage.
Mooie prijs/kwaliteitsverhouding !
Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 81 85 17 !U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]