Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Multifunctionele bedrijfsruimte/ garage met bijhorende woning

Deze unieke eigendom bestaande uit een garagegebouw/loods/magazijn, grote parking/ruim terrein en volwaardig woonhuis ligt op een zeer strategische locatie vlakbij de invalswegen R4 en E34, waardoor de verbindingen naar de gemeenten Ertvelde, Zelzate en Gent zeer vlot verlopen. Het bedrijfspand is ideaal voor wie zijn garage wil uitbreiden of juist één wil beginnen maar ook voor iedere zelfstandige die op zoek is naar een woning met bijhorende loods met voldoende parkeerruimte. De woning is instapklaar en werd doorheen de jaren altijd maniakaal onderhouden net zoals de garage zelf. Met een EPC-score van 391 kWh/m²/jaar zit je nog goed voor de komende jaren. De 4 volwaardige slaapkamers, zeer ruime badkamer en nette keuken voldoen aan alle wensen !
De garage bestaat uit een zeer grote werkplaats (in 2 delen), mooie bureauruimte met aparte wachtzaal, nette keuken, doucheruimte met meerdere toiletten en aparte stockageruimtes (verdieping en gelijksvloers). Er is een totale werkoppervlakte van 586 m². De garage is gelegen op een perceel van 2.796 m² en biedt dus naast de loods nog ruim voldoende parkeergelegenheden en veel mogelijkheden achteraan het perceel. Alle vergunningen en attesten zijn aanwezig en 100% in orde !
Troeven:
- Strategische locatie vlakbij belangrijke invalswegen
- Multifunctionele bedrijfsruimte/magazijn bestaande uit kwalitatieve materialen
- Ruim perceel van 2.796 m² !
- Zowel de volwaardige woning als de garage zijn zeer praktisch ingericht en 100% TECHINISCH in orde !
- 4 volwaardige slaapkamers
- Volledig aangelegd terrein
- Aparte garage aan de woning voor 2 wagens
- Zeer rustige maar toch vlot bereikbare ligging !
Indeling woning:
- Inkom, kelderruimte, keukenruimte, ruime leefruimte uit 2 delen, wasplaats. Verdieping: 4 slaapkamers en de badkamer + ruime zolder met mogelijkheden. Aparte dubbele garage.
Indeling magazijn/garage:
- Inkom, wachtzaal, bureauruimte, keuken, doucheruimte, toiletten, werkplaatsen met alle voorzieningen, 2 opbergruimtes, magazijn.
Deze unieke eigendom is een ‘one-in-a-lifetime opportunity’ die je niet kan laten schieten wanneer je jouw garage/zaak wil uitbreiden, opstarten of wanneer je opzoek bent naar een magazijnruimte met woonst !
Meer info of een bezoek? Bel Mathias: 0473 818 517 !U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]