Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Unieke hoeve in het centrum van Ertvelde !

Gelegen in één van de mooiste straten van Ertvelde ligt deze idyllische hoeve op een prachtig perceel van 4.490m². Het unieke aan deze eigendom is dat dit zeer dicht bij het centrum ligt en omringd is door weilanden waardoor u op een soort van eiland zit. Rondom kan er niet meer gebouwd worden, dus deze eigendommen komen eigenlijk nooit te koop ! De hoeve zelf is zeer netjes onderhouden en is perfect bewoonbaar, maar de mogelijkheden tot uitbouw/nieuwbouw zijn echt fenomenaal (meer info op bureau). Uiteraard is het perceel omgeven door eigen groen, het werd bovendien zeer goed onderhouden en bij u bezoek zult u merken hoe uniek dit allemaal wel niet is ! Het woonhuis met stal (garage) bestaat uit een ruime wasplaats, ruime keuken, lichtrijke leefruimte met houthaard, kelder, 2 slaapkamers en een nette badkamer.
Op het perceel bevindt zich nog een vergunde ruime werkplaats/ ruime garage.
DIt ligt in agrarisch gebied dus een ruime woning tot 1000 kubiek is mogelijk !

Kortom, deze hoeve is ideaal voor wie op zoek is naar een landelijke woning met veel privacy en waar u volop kunt genieten van het buitenleven !
Op onze eigen website kan u bij de link een uitgebreide virtuele rondleiding terugvinden.
Richtprijs 450.000 euro

Meer info of een bezoek? Bel Mathias +32 473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]