Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Zeer ruim woonhuis op TOPlocatie !

VANAFPRIJS 475.000 euro - biedingen vanaf 475.000 euro worden voorgesteld aan de eigenaar.
Gelegen in een aangename & rustige straat vinden we deze bungalow in OPEN bebouwing op een TOPperceel van 1.158 vierkante meter te Ertvelde! Er is een ideale combinatie van binnen- en buitenruimte en door zijn jarenlange perfecte onderhoud en opbouw door kwalitatieve materialen kunnen we hier zeker spreken over een instapklaar woonhuis ! Zijn EPC label C zorgt ervoor dat er geen renovatie verplichting is mede te danken aan de recente aardgasketel (luchtverwarming), isolatie waar nodig (vloer, muren & dak) en HR-glas. Wie eventueel wenst uit te breiden in de toekomst heeft hierbij de kans om de bovenverdieping nog verder in te richten (meerdere kamers mogelijk). De volwassen, aangelegde prachtige goed ngerichte tuin beschikt over meerdere gezellige plaatsen, een toffe tuinkamer met BBQ en biedt voor de rest veel rust en privacy !
Troeven:
- Zijn totaalpakket - mooi perceel, instapklaar & TOPligging (centrum op 1km);
- Goede verbinding naar invalswegen & de FIETSWEG via R4 !
- Constructief in zeer goede staat;
- Ruime leefruimtes met automatisch gestuurde elektrische rolluiken + extra leefveranda met toffe connectie tot tuin;
- Verzorgde kwalitatieve keuken & badkamer + 2 toiletten;
- 3 mooie slaapkamers + grote zolderverdieping;
- Hoogwaardige materialen - V-parket;
- EPC label C, gezellige pellet kachel in de leefruimte;
- Mooie oprijlaan met elektrisch hekken & met parkeermogelijkheden en dubbele garage (elektrische poort) achteraan;

Indeling: inkomhal met apart toilet, dubbele leefruimte met eet- en zithoek, aangename leefveranda, geïnstalleerde keuken, berging/wasplaats, nachthal, badkamer met toilet en 3 mooie slaapkamers en de eventuele nog in te richten zolderverdieping.
+ de mooie groene tuin en de dubbele aparte garage.

Deze woonhuizen komen amper te koop, er is schaarse naar woonhuizen met deze oppervlaktes, gecombineerd met een volwaardig binnenvolume & een TOPlocatie !
Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]