Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Zeer goed onderhouden woonhuis op 1.165m² te ERTVELDE !

IN OPTIE !
Dit ruime woonhuis met 3 slaapkamers staat mooi te midden van een groen en volwaardig perceel met uitzicht op een gekende locatie te Ertvelde. Hier is het aangenaam wonen door het open gevoel en u bent daarnaast DIRECT bij het centrum & de invalswegen ! Het pand is instapklaar mede door zijn jarenlange onderhoud en deels opgefriste technieken (recente CV-ketel op stookolie en deels dubbele beglazing). Daarnaast is er een zeer ruime zolderverdieping waarbij uitbreiding mogelijk is indien gewenst. De aanwezigheid van een zeer nette keuken en badkamer + de ruime leefruimte met aansluitende veranda zijn absolute pluspunten !
Troeven:
- OPEN BEBOUWING - volwaardig perceel & tof uitzicht achteraan;
- Centrale locatie - nabijheid van het centrum, scholen, Hoge Wal & de invalswegen;
- Leefruimte heeft mooie connectie met zowel keuken, leefveranda als de tuin !
- Eenvoudig verder op te frissen door goede & gezonde structuur - renovatie kan aan 6% btw;
- Kruipkelder en deels elektrische rolluiken;
- 3 slaapkamers;
- Inpandige garage, aparte garage en een ruime oprit;

Indeling: inkom met vestiaire, ruime leefruimte met eet- en zithoek + houthaard, aangename leefveranda, nette leefkeuken met handige berging, ruime inpandige garage met wasplaats, nachthal, apart toilet, nette badkamer met toilet & douche en 3 mooie slaapkamers.
+ de aparte garage en tuin.

De centrale locatie + bereikbaarheid, de volwaardigheid, het perceel en de optie tot directe bewoning door het jarenlange onderhoud zijn fantastische troeven waarover deze bungalow beschikt !
Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]