Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Volledig gerenoveerd woonhuis op 750m² in hartje Ertvelde !

425.000 euro is een richtprijs - TE KOOP ONDER DE REGISTRATIERECHTEN 3% of 12% !
Dit volledig gerenoveerd woonhuis in open bebouwing ligt fantastisch in het hartje van het bruisende Ertvelde op 300M van het centrum ! Zulke percelen (750m²) zijn in het centrum zelden te vinden ! Het pand werd gestript in volledig heropgebouwd + er werd een nieuw gedeelte achteraan bijgeplaatst. Van hieruit heeft u een mooi uitzicht over de diepe & volwaardige tuin !

Het pand beschikt over 3 volwaardige slaapkamers verdeeld over de 2 verdiepingen met vaste trap en 2 toiletten ! De lichtrijke leefruimte is tof verbonden met de keukenruimte en er is nog een extra berging. De woning is via een inrit bereikbaar en u heeft voor de voorgevel ruime parkeerplaats.
Troeven:
- Super geïsoleerd volgens de laatste normen. Recente zonnepanelen installatie is ook aanwezig !
- Open bebouwing met riante tuin en leuk zonneterras. Er zijn nog tal van mogelijkheden (bijgebouwen) in de tuin.
- Volwaardige ruimtes, zowel binnen als buiten
- Smaakvolle en tijdloze materialen werden gebruikt !
- Zalige rustige ligging !

Indeling: inkom, toilet, badkamer met inloopdouche, lichtrijke leefruimte, keukenruimte, mooie berging/ technische ruimte/ wasplaats. Op de verdieping; 2 slaapkamers + toilet en op de 2de verdieping de ruime 3de slaapkamer ! Terras & tuin zijn magnifiek !

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]