Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Multifunctioneel woonhuis met magazijn/praktijkruimte te ERTVELDE !

Magazijn van 230m² + mooi perceel van 825m² !
Dit type woonhuis is zeer schaars & moeilijk te vinden omwille van zijn multifuctionaliteit ! Een strategische ligging, een instapklaar en volwaardig woonhuis met mogelijk tot 6 slaapkamers en de aanwezigheid van een ruim magazijn/praktijkruimte IN HET CENTRUM VAN ERTVELDE is vandaag toch wel uniek en een TOPaanbod voor de zelfstandige of voor wie op zoek is naar zeer veel bergruimte ! De woning werd opgebouwd met kwalitatieve materialen, maniakaal onderhouden en beschikt over een UITSTEKEND EPC LABEL B ! U kan het pand verder inrichten naar keuze, zo heeft u heeft de mogelijkheid tot het creëren van 6 slaapkamers of voldoende bureau/praktijkruimte voor uitbating van een zaak ! De momenteel 4 RUIME slaapkamers, 2 zeer nette badkamers, aangename leefruimte en keuken voldoen aan alle wensen !
Troeven:
- Strategische locatie vlakbij de invalswegen (E34 & R4);
- Bijzonder veel ruimte - keuze voor opslag, uitbating praktijk of volledig privégebruik !
- Magazijn van 230m² + mooi perceel van 825m² !
- Onderhoudsvriendelijke tuin - meer groen creëren is ook mogelijk !
- 4 slaapkamers; Tot 6 mogelijk.
- Asbestveilig + conforme elektriciteit en EPC label B !

Indeling: inkom, slaapkamer 1, badkamer met bad, douche & toilet, berging, leefruimte met haard, ruime leefkeuken en open achterhal met apart toilet.
1ste verdieping : 3 slaapkamers, waarvan 1 enorm ruime (op te splitsen in 2 slaapkamers), badkamer met douche & toilet + de multifunctionele zolderverdieping die eenvoudig in te richten is naar 1 à 2 extra slaapkamers !
Richtprijs.

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]