Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Stijlvolle alleenstaande woning te Ertvelde/ Rieme

Deze instapklare woning (BJ 2001) op een zonnig perceel van 758 vierkante meter is gelegen in een gezellige en rustige gekende woonwijk te Ertvelde/Rieme ! De woning staat technisch volledig in orde vandaar de UITSTEKENDE EPC score van 148kWh/m2/jaar (totale isolatie, recente CV ketel, voldoende zonnepanelen en een thuisbatterij van 10kw ! Het pand werd ook enorm smaakvol ingericht en opgebouwd uit zeer kwalitatieve materialen !
Troeven:
- Perfect onderhouden en totaal instapklaar !
- Zeer mooie zonnige ruime tuin met mogelijkheden voor bijgebouwen !
- 3 slaapkamers op de verdieping en een prachtige bureauruimte/ 4de kamer beneden !
- Ruime geïnstalleerde keuken en badkamer
- Fantastische ruime leefruimte met houthaard en bijzonder veel lichtinval !
- Veel maatwerk !
- Tijdloos zowel binnen als buiten

Indeling: Ruime inkomhal met toilet, bureauruimte/ extra slaapkamer, lichtrijke leefruimte met aansluitend terras, leefkeuken met toestellen , wasplaats, ruime berging. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers en een dressing + de volwaardige badkamer.
De tuin is zeer aangenaam en beschikt nog over een extra loungegedeelte naast het handige ruime tuinhuis ! Naast de woning links kan u zelfs nog eenvoudig bijbouwen of aanbouwen !

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]