Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Prachtige bungalow in een rustige woonwijk te Evergem/ Rieme

Deze zeer gezellige lichtrijke woning ligt in een enorm aangename en rustige straat/woonwijk vlakbij de invalswegen en het centrum van Ertvelde. Doorheen de jaren werd de woning gerenoveerd en zeer goed onderhouden ! Het pand werd totaal geïsoleerd, er is een HR gasketel en HR glas en een mooi aantal zonnepanelen ! De prima EPC score is hiervan het bewijs. In 2015 werd er een prachtig bijgebouw/ garage met overdekt terras EN JACUZZI (INCL.) geplaatst die een enorme meerwaarde biedt ! De leefruimtes hebben een zeer leuke connectie met de prachtige tuin, de keuken en badkamer zijn meer dan instapklaar en er zijn 3 slaapkamers !
Troeven:
- Alleenstaande instapklare woning
- Zeer toffe ruimtes waaronder een zalige leefruimte met open keuken (2001) & ideale houtkachel !
- Prachtig bijgebouw + overdekt terras met draaibare lamellen en de Jacuzzi (incl.)!
- Oprit en tuin werden met stipt aangelegd ! Er zijn zelfs 3 terrassen !
- Technisch in zeer goede staat !

Indeling: inkom met berging en toilet, 3 slaapkamers, mooie badkamer met kwalitatieve inloopdouche, prachtige leefruimte met open keuken incl toestellen. De zolder is extra bergruimte. Bijgebouw is zeer ruim/ breed en beschikt ook over een elek. poort !

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]