Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Enorm goed gelegen bungalow op een TOPperceel van 849 m²

Deze stevige bungalow ligt in een van de topstraten in het centrum van Ertvelde. Invalswegen vlakbij en het overige op fietsafstand. Het pand werd doorheen de jaren prima onderhouden en is op vandaag instapklaar. Uiteraard is de echte troef hier het ZUID-WEST georiënteerd volwaardig en groen perceel van 849 vierkante meter waar het woonhuis prima op gesitueerd staat en als extra is er nog het ideale bijgebouw ! In het lichtrijke pand zelf zijn er 2 volwaardige slaapkamers beneden en op de bovenverdieping momenteel 1 grote slaapkamer en 2 zolderruimtes. Hier zijn er nog mogelijkheden ! Verder is er de nette keuken en badkamer en een handige inpandige garage.
Troeven:
- Veel ruimte zowel binnen als buiten
- TOPperceel / Perfecte oriëntatie met tal van mogelijkheden
- Inpandige garage en extra aparte garage
- Mits enkele (kleinere) ingrepen kan de EPC score eenvoudig dalen.

Indeling: Inkom met apart toilet, toffe lichtrijke leefruimte met houthaard en uitzicht over de tuin, aparte keukenruimte, droge kelder, 2 volwaardige slaapkamers, de badkamer en aparte wasplaats. Op de verdieping (vaste trap) zijn er 2 zolderruimtes en 1 zeer ruime slaapkamer !
Deze percelen zijn zeer schaars aan het worden, dit al zeker in het bruisende centrum van Ertvelde !
Deze prijs is een vanafprijs.
Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]