Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Mooie tijdloze en centraal gelegen open bebouwing

In tijden van dure nieuwbouwwoningen en dure bouwmaterialen is het niet altijd evident om een recente open woning op een mooi perceel te vinden. Een pand die bovendien nog centraal ligt !
Hier ligt er een buitenkans ! Deze in 2007 gebouwde woning beschikt over alles wat een nieuwbouw op vandaag heeft. Met dit verschil in de aankoopprijs en de registratierechten ipv BTW ! Het alleenstaande pand heeft 3 mooie slaapkamers, prachtige leefruimtes, bijzonder veel maatwerk en een afgewerkte mooie tuin. Uiteraard is de EPC score goed (151) en zijn alle materialen nog in topconditie !
Troeven:
- Mooi perceel van 472 vierkante meter
- Volwaardige open keuken, ruime badkamer & een aparte doucheruimte
- 3 volwaardige slaapkamers met ingemaakte kasten en een bureauruimte (in de leefruimte) beneden.
- Absolute topligging in Ertvelde in een gegeerde straat !
- 100% instapklaar, zowel binnen als buiten !

Indeling: inkom met apart toilet & vestiaire, open hal, leefruimte met aparte bureau, open lichtrijke keuken met mooi uitzicht op de aangelegde tuin, handige inpandige garage. Op de verdieping: 3 slaapkamers, doucheruimte en badkamer met bad en toilet. Er is nog een handige opbergzolder !
In de tuin zijn er verschillende terrassen en een mooie tuinberging !
Het centrum van het bruisende en waarde behoudende Ertvelde is op wandelafstand en scholen, winkels zijn allemaal binnen de 5 min bereikbaar.

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]