Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Ruin woonhuis op een perceel van 1116 m²!

Dit zeer volwaardig op te frissen pand (BJ 1997) ligt in een van de mooiste & rustigste wijken (‘Stoepewijk’) van Ertvelde op een FENOMENAAL BREED perceel van 1116 m². Door de doodlopende straat waarin het woonhuis zich bevindt kan er hier ten volle genoten worden van de rust & de stilte, daarnaast is het ook gezellig vertoeven in de ZUIDWEST gerichte tuin. Met de ruime lichtrijke leefruimte, open keuken, inpandige garage en 4 RUIME volwaardige slaapkamers is uitbereiding zelfs niet nodig !

Het gelijkvloers bestaat uit een mooie inkomhal, apart gastentoilet, ruime lichtrijke leefruimte met prachtig zicht op de tuin en de aansluitende open keuken, de wasplaats en inpandige garage. Op de eerste verdieping bevindt zich de nachthal, de badkamer met bad en douche, apart toilet en 4 RUIME slaapkamers. De zolder is toegankelijk via een luik in de nachthal en is ideaal als opbergruimte. Aan de buitenkant zijn er nog tal van mogelijkheden zoals carports, bijgebouwen, extra bijbouwen aan de woning. Achteraan bevindt zich de adembenemende grote tuin met mogelijkheden (bijgebouwen ….)

Deze villa biedt, mits opfrissing, veel mogelijkheden en beschikt over een rustige en verkeerstechnische topligging ! Het is een unieke opportuniteit die zich niet vaak voordoet gezien er op deze locatie zelden woningen te koop komen; laat staan met deze oppervlaktes !
Meer info of een bezoek? Bel Mathias: 0473 818 517 !U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]