Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Ruime tijdloze woning op 1199 m² te centrum ERTVELDE !

Deze zeer tijdloze & stevige goed gelegen woning, te koop van eerste eigenaar, staat op een mooi & groen perceel van 1199 m² in een straat zonder doorgaand verkeer te Ertvelde, dit is een zeer goede ligging ! U heeft trouwens de mogelijkheid om een extra stuk landbouwgrond/buffer bij te kopen van 4216m² achter de woning (zie luchtfoto).
Het bruisende centrum met alle winkels is op wandelafstand alsook het openbaar vervoer en de invalswegen. In tegenstelling tot vele nieuwbouwwoningen zijn hier alle ruimtes absoluut volwaardig zodat er een mooie bewoonbare oppervlakte is, incl. de bovenverdieping (betonnen gewelven) is er tot +- 320m² oppervlakte beschikbaar ! De woning is uiteraard ook energiezuinig, zo is er dubbel glas + elektrische rolluiken, aangename luchtverwarming (ketel is slechts 3 jaar oud !!), totale isolatie(dak, muren, vloeren).. deze woning is zeker instapklaar, dit door het jarenlang onderhoud en de tijdloze ruime keuken & badkamer. In totaal zijn er momenteel 2 zeer ruime slaapkamers op het gelijkvloers. De bovenverdieping van 125 m² met VASTE TRAP biedt enorme mogelijkheden (extra slaapkamers + badkamer, ontspanningsruimte, uitoefening bijberoep), dit is een absolute meerwaarde ! Daarnaast is er een zeer ruime dubbele garage (met 2 elektrische poorten) en een zeer ruime aangelegde oprit met meerdere staanplaatsen.
Het woonhuis werd zowel aan de binnen- als buitenkant subliem onderhouden !

Indeling: Ruime inkomhal met apart toilet, dubbele lichtrijke leefruimte, ruime geïnstalleerde keuken incl. toestellen, nette badkamer met bad & douche, 2 ruime slaapkamers, wasplaats/berging, bijkeuken, zeer ruime dubbele inpandige garage en rondom de groene tuin met een extra zijstukje achteraan. De achterliggende grond (4216m²) kan voor U als koper ook een enorme meerwaarde zijn, dit zit niet in deze vraagprijs maar kan extra bijgekocht worden.
2de verdieping: volledig in te richten bovenverdieping met vaste trap.

Dit type woning is schaars ! Hier heeft u eventueel de mogelijkheid om een bijberoep uit te oefenen, er zijn voldoende ruimtes & parkeermogelijkheden. Dit alles op een TOPlocatie te Ertvelde !
Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]