Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Nieuwbouwproject in hartje Ertvelde !

Deze nieuwbouwwoning is rustig gelegen in het centrum van Ertvelde en vlak aan de invalswegen ! Met een bewoonbare oppervlakte van 170 m² en een prachtig ZUIDOOST gericht perceel van 590 m² blinkt het uit in de huidige markt.
Er zijn 3 mooie slaapkamers aanwezig, een prachtige badkamer en een kwalitatieve keuken incl. toestellen !

Alle ruimtes zijn lichtrijk & volwaardig ! Uiteraard werd aan alle energienormen voldaan (totale isolatie, hoogrendementsketel met vloerverwarming op alle ruimtes, zonnepanelen,....) om zo aan een E peil van 31 te geraken.
De tuin is perfect zonnig (ZO) en de ruime inpandige garage zijn de echte troeven ! Er is ook een weg naast de woningen die zorgen dat het perceel langs de achterkant bereikbaar is (zie plan).


Indeling LOT 2:
- Gelijkvloers: inkom met apart toilet, inpandige garage incl. elektrische poort, mooie ruime leefruimte met prachtige open keuken incl. toestellen + praktische berging en de zonnige tuin!
- 1ste verdieping: 3 mooie slaapkamers (zonder schuine kanten!), badkamer met bad & leuke inloopdouche en het apart toilet.

Oplevering gepland Juni 2022 !!
6% BTW IS MOGELIJK
- Grondwaarde aan 10% registratierechten: 101.194,18 euro
- Constructiewaarde aan 6 of 21% BTW : 258.767,96 euro
Meer info, plannen of lastenboek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]