Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Zeer leuke eigendom met prachtig bijgebouw te Eeklo !

Bent u op zoek naar een zeer toffe instapklare gezinswoning in een rustige en gekende straat te Eeklo met zeer ruim bijgebouw? Zoek dan niet verder ! Dit pand straalt van bij de inkom gezelligheid uit en het staat op een ruim & zonnig perceel van 802m² !
De woning zelf heeft 2 ruime slaapkamers en het bijgebouw (BJ 2008) van 75 vierkante meter beschikt over een extra slaapkamer/studio met alle voorzieningen , een ruime garage en 2 extra grote bergingen. U heeft hier nog tal van mogelijkheden !
Constructief zijn er weinig tot geen opmerkingen en de ruimtes zijn zeker volwaardig en werden steeds stipt onderhouden ! De woning beschikt over dubbel/HR glas, zonnepanelen en een CV ketel. We zitten in een D score dus u hoeft ook hier geen directe investering te doen.
Troeven:
- Volledig instapklaar woonhuis met ruimte binnen en buiten
- Gegarandeerde rustige locatie te Eeklo;
- PERFECT onderhouden zowel binnen als buiten;
- Ruime tuin, extra tuinhuis achteraan en verschillende terrassen !
- Ruime oprit & nette toegangspoort !

Indeling: Inkom met ingemaakte kasten, glazen deur naar de dubbele leefruimte met eet -en zithoek, berging onder trap, de ruime geïnstalleerde keuken, nette volwaardige badkamer en op de verdieping de 2 slaapkamers. Het bijgebouw bestaat uit een garage, bergruimte, studio/verblijfsruimte met voorzieningen, berging 2 grenzend aan het toffe terras met daarachter een mooie groene tuin + tuinhuis !

Totaalplaatje !
Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]