Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Zeer ruim woonhuis met commerciële mogelijkheden en leuke tuin !

Dit verrassend ruim woonhuis (210m² bewoonbare oppervlakte) met mogelijkheden ligt op een SUPER strategische ligging in Eeklo. Het pand heeft tevens de mogelijkheid om een commerciële activiteit uit te oefenen met zijn aparte inkom en mooie ruimte(s) vooraan. De combinatie privé - werk kan hier dus perfect alsook uiteraard enkel privé . Alle ruimtes zijn zeer lichtrijk, volwaardig en vooral instapklaar! Er is een prachtige leefruimte met eet -en zithoek waarbij er een leuke verbinding is met de hele aangename en aangelegde tuin. De kwalitatieve badkamer werd recent vernieuwd en er is een leuke open keuken incl. toestellen aanwezig. In totaal zijn er 3 enorm ruime kamers aanwezig maar er zijn nog extra mogelijkheden. De aparte ruimte vooraan (vroeger kapsalon) kan multifunctioneel ingezet worden.

Indeling: Inkom vooraan, handels/bureauruimte met berging en apart toilet, privé inkom + berging en droge kelder, volwaardige leefruimte(s) met open keuken & toegang tot het terras + groene tuin met recente tuinberging.
1ste verdieping: 2 zeer ruime slaapkamers + moderne kwalitatieve badkamer met bad & inloopdouche.
2de verdieping (vaste trap!): 1 master bedroom + de zolderverdieping.

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]