Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Recent alleenstaand woonhuis in een rustige woonwijk te Eeklo !

Dit recent (2011), volwaardig en alleenstaand woonhuis beschikt over enorme lichtrijke ruimtes waaronder 4 slaapkamers, een inpandige garage en een nog recentere leefveranda die nu nog meer de gezelligheid benadrukt in de leefruimtes. Er werden steeds kwalitatieve materialen gebruikt en in december 2020 werd er zelfs nog een volledige zonnepaneleninstallatie voorzien. De energiescore is dus subliem !
Gezien dit pand gelegen is in een doodlopende straat deel uitmakend van een gekende woonwijk is rust geen enkel probleem. Er is geen doorgaand verkeer.
De zonnige tuin is ideaal qua verhoudingen & onderhoud en de handige tuinberging is ook aangenaam. ALLE kamers beschikken over een verduistering, vliegramen + ingemaakte kasten en de keuken en badkamer zijn zeer kwalitatief (Miele toestellen ed).

Indeling: Ruime inkom met apart toilet, zeer lichtrijke leefruimte met de aansluitende leefveranda (toegang naar terras), geïnstalleerde keuken, inpandige garage, wasplaats/berging en op de verdieping met ruime nachthal; de 4 slaapkamers allen met ingemaakte kasten (1 met dressing) en de ruime badkamer met bad & douche. De zolderruimte is bergruimte. De tuin en opritten werden tevens aangelegd.

Een hele mooie instapklare en volwaardige woning vlakbij het centrum van Eeklo + de invalswegen en toch in alle rust !

Meer info? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]