Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Ruim woonhuis met 6 slaapkamers op 1.391 m² te Drongen !

Deze eigendom gelegen in een heel gegeerde en goed gelegen straat te Drongen staat op een meer dan volwaardig perceel van 1.391m² waarbij alles MAGNIFIEK onderhouden is ! Deze karaktervolle open bebouwing is uniek omwille van zijn ruime binnenvolumes, wat in huidige tijden aangenaam en moeilijk te vinden is! Door de verschillende volwaardige plaatsen zowel boven als beneden is er zelfs de mogelijkheid om een deel om te bouwen naar praktijkruimte, wat zeker interessant is door de strategische ligging ! De woning beschikt over veel maatwerk en er werd gebruik gemaakt van zéér duurzame mooie materialen ! Dit zal u ervaren bij een bezoek. Ook de perfect onderhouden tuin is subliem met zijn vele verschillende terrassen !
Troeven:
- OPEN bebouwing met volledig aangelegde en volwassen diepe zuidgerichte tuin;
- Strategische ligging te Drongen maar toch rustig/landelijk;
- Bewoonbare opp. van 365m² - 6 slaapkamers + riante dubbele leefruimte ;
- Ruime moderne keuken incl. kwalitatieve toestellen;
- EPC label C - geen verplichtingen naar renovatie !
- Personenlift aanwezig
- Dubbele inpandige garage + ruime oprit;

Indeling: Inkom met apart toilet, bureauruimte/hobbyruimte/slaapkamer, ruime keuken, kelder, dubbele leefruimte met prachtige houthaard, bergruimtes, dubbele ruime garage, toegang lift.
Verdieping 1: 3 slaapkamers waarvan 1 de master met badkamer, verdieping 2: 2 slaapkamers.
Buitenkans !
Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]