Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Lichtrijke woning op een toplocatie in Drongen !

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 ! Hier komen zelden woningen te koop !
Dit lichtrijke pand heeft een unieke maar zeer aangename indeling. Er zijn 3 volwaardige slaapkamers + een mooie bureauruimte aan de ruime leefruimte die allen verbonden zijn door een toffe open hal wat een leuke connectie geeft wanneer u er vertoeft!
De tuin is ideaal georiënteerd en de dubbele garage is uiteraard een ENORM pluspunt, zeker hier in de Assels waar dit niet evident na te plaatsen is. De goede EPC-score geeft u ook mee dat de woning op vandaag energiezuinig kan zijn. Mits kleine aanpassingen binnenin zal dit een echte parel zijn, zeker op deze zeer rustige en centrale locatie te Drongen.
Troeven:
- Mooie oprit, tuin en dubbele garage in alle privacy
- Betonnen gewelven
- Absolute topligging, vlotte bereikbaarheid & toch in het groen !
- Unieke verrassende indeling met massa’s lichtinval!

Indeling: Inkom met apart toilet, leefruimte met zitput, aparte bureauruimte, keuken, dubbele berging, op de verdieping ; 3 slaapkamers, badkamer, apart toilet, stookplaats en via een extra trap: de zolderruimte. Niet te vergeten : de zeer ruime dubbele garage.

Meer info of een bezoek: Bel Mathias 0473 818 517 !U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]