Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Prachtige tijdloze villa te Deinze !

Dit enorm ruime pand werd opgetrokken in 2010 met oog voor kwaliteit & duurzaamheid. Wanneer u door dit pand loopt zal u bijzonder veel logische ruimtes zien die allen meer dan volwaardig zijn. Zo zijn er 5 ruime slaapkamers waarvan 1 master met dressing en 1 op het gelijkvloers (bureau), 2 badkamers, een dubbele inpandige garage en uiteraard de prachtige leefruimtes met sublieme lichtinval ! Door de grote raampartijen heeft u zicht op zuidgerichte tuin ! In de volledig aangelegde tuin kunt u niet naast het unieke & verwarmde zwembad kijken. Deze werd volledig uitgewerkt met de aangrenzende terrassen om u een heerlijk vakantiegevoel te geven !
Troeven:
- Strategische ligging / vlot bereikbaar !
- Bewoonbare oppervlakte van 370 vierkante meter !
- Energiezuinig / goede EPC score / luchtverwarming met airco
- Duurzame en kwalitatieve materiaalkeuzes - Prachtige keuken en badkamers
- Volledig afgewerkt zowel binnen als buiten / instapklaar ! Beschikbaar bij akte !
- LICHTRIJK & TIJDLOOS
Dit soort panden kan u vandaag voor deze prijs niet meer zelf bouwen op zulke percelen !
Indeling: Prachtige inkom met apart toilet, dubbele inpandige garage, bureauruimte/ slaapkamer, leefkeuken met kwalitatieve toestellen, schitterende leefruimte met sfeerhaard. Op de verdieping zijn er de de volgende 3 ruimte slaapkamers en de master met dressing en aansluitend de badkamer met douche en bad. Er is nog een extra aparte badkamer + apart toilet. De tuin spreekt voor zich en werd kwalitatief aangelegd alsook de parkeerplaatsen vooraan en de elektrische houten toegangspoort !
De prijs is een vanafprijs. Overleg ter plaatse.

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]