Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Stevig woonhuis op een TOPperceel in Assenede !

Deze zeer stevige & karaktervolle halfopen bebouwing ligt op een enorm goede en gegeerde locatie in Assenede en beschikt over een ideaal zonnig (zuid-west) perceel van 764 vierkante meter waar u kunt genieten van privacy, veel groen en rust ! Het pand heeft een logische indeling en er zijn mogelijkheden binnen het volume maar ook naar uitbereiding toe! Door de aanwezigheid van 2x betonnen gewelven en de goede structuur is dit woonhuis gemakkelijk te renoveren/op te frissen zonder veel verrassingen !
Troeven:
- Enorm degelijke constructie op TOPlocatie;
- Volwaardige ruimtes;
- 2de verdieping MET vaste trap (2x betonnen gewelven) !;
- Badkamer boven met toilet !
- Aangename diepe zonnige tuin met mogelijkheden - uniek perceel dichtbij het centrum;

Indeling: Inkomhal, lichtrijke leefruimte, nette instapklare keuken, droge kelder, ruime leefveranda met zonnewering, apart toilet, berging. Op de verdieping 1 zijn er 2 ruime slaapkamers en de badkamer ! De zolderruimte is eenvoudig in te richten als 3de kamer (er is een vaste trap).
De aparte buitenberging is ruim en heeft een mooie verdieping en er is nog een aparte garage met een elektrische sectionaalpoort.
De zeer brede oprit biedt ook veel mogelijkheden naar uitbereiding toe !
Aanrader !

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]