Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Totaal gerenoveerd woonhuis te Assenede

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !
Deze open bebouwing werd zonet van kop tot teen gestript & volledig gerenoveerd met kwalitatieve materialen. Het enige wat u als koper nog hoeft te doen is de aanleg van de tuin & de opritten (kan aan beide kanten). Binnenin zijn er 3 slaapkamers aanwezig waarvan 1 op het gelijkvloers, een lichtrijke zeer aangename leefruimte met open kwalitatieve keuken en de ruime badkamer met bad en douche ! Energetisch werd er ook niets aan het toeval overgelaten om zo tot de EPC score van 159 kWh/m2/jaar te komen ! Toekomstgericht zit u als koper of investeerder hierdoor ideaal !
Dit pand kan trouwens aangekocht worden aan 3% registratierechten.
Troeven
- Totaalrenovatie (geen half werk)
- Mooie lichtrijke ruimtes
- Open bebouwing op een leuk aangenaam perceel (2 opritten mogelijk)
- Als investeerder kan dit een mooie opbrengsteigendom zijn !
- Alle attesten en PID voorhanden !
- Tuin kan mits meerprijs aangelegd worden

Indeling: Lichtrijke leefruimte met de open keuken incl. alle toestellen, bergkast met nutsvoorzieningen, ruime droge kelder, apart toilet, toffe open hal, badkamer met bad & douche, slaapkamer 1. Op de verdieping zijn er de overige 2 slaapkamers die tot in de nok zijn uitgewerkt !

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]