Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Open bebouwing te Assenede !

Deze lichtrijke woning ligt in een zeer rustige 'plaatselijke verkeersstraat' vlakbij het centrum van Assenede en de invalswegen ! Het woonhuis in OPEN bebouwing heeft een super aangename ligging & een prachtig uitzicht achteraan, hier kan u genieten in alle stilte ! Binnenin is er een volwaardige leefruimte, inpandige garage en wasplaats + 3 slaapkamers op de bovenverdieping ! Door de vele & grote raampartijen is er een enorm aangenaam lichtinval ! Mits het plaatsen van dakisolatie, spouwisolatie en een recentere gasketel kan het EPC een pak lager naar 358 kWh/m2/jaar! Momenteel is er dubbel glas en een werkende gasketel. De elektriciteitskast werd ook reeds volledig vernieuwd. Tevens is de aanwezigheid van de betonnen gewelven ook een meerwaarde !
De oprit vooraan biedt meerdere parkeerplaatsen en de zijopritten aan beide kanten zijn ook handig. Er is een leuke tuin met uitzicht !

indeling: inkom, dubbele leefruimte, keuken, badkamer, berging/stookplaats, inpandige garage en de tuin met prachtig uitzicht.
1ste verdieping: 3 slaapkamers waarvan 2 ruime.

Dit is een enorm goede locatie vlakbij het bruisende centrum en de invalswegen !
Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]