Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Instapklare bel-étage met 3 slaapkamers te ASSENEDE !

Deze recente (BJ 2010) & toffe instapklare bel-étage in HOB ligt op een leuke locatie met het centrum van Assenede om de hoek & een vlotte verbinding naar de invalswegen! De absolute troef van de woning is, naast de ruime bewoonbare oppervlakte, het prachtige uitzicht op de rustgevende achterliggende velden, dit is subliem! Hier kan u ALTIJD genieten van het uitzicht & de zon! Doorheen de hele woning is er een enorme aangename lichtinval uiteraard door de aanwezigheid van de grote raampartijen. Er is een leuke interactie tussen alle binnenruimtes & vanuit de nette geïnstalleerde keuken heeft u rechtstreeks toegang tot het zonneterras. Daarnaast is er heel wat opbergruimte aanwezig en beschikt u op de half ondergrondse verdieping over een multifunctionele ruimte en een halfhoge kelder. In totaal zijn er 3 slaapkamers en een ruime inpandige garage met elektrische poort. Naast de woning heeft u ook een parkeermogelijkheid !

De bel-étage is met een UITSTEKEND E-peil 85 ZEER ENERGIEZUINIG, mede te danken aan de totaalisolatie, HR-ketel en het verluchtingssysteem, hier zijn er geen dringende kosten ! Er is een conforme elektriciteitskeuring aanwezig.

Indeling: inkom met apart toilet & doorgang naar inpandige garage, geïnstalleerde keuken met eetplaats, ruim zonneterras, berging met wasplaats, & half ondergronds: de multifunctionele ruimte en kelderruimte.
1ste verdieping: lichtrijke open leefruimte met prachtig uitzicht, slaapkamer 1 en de badkamer met toilet & douche.
2de verdieping: 2 volwaardige slaapkamers.

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]