Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

NIEUWBOUWWONING in Assenede

Deze NOG TE BOUWEN nieuwbouwwoning (2021) is gelegen in gekende straat met een ideale verbinding naar de invalswegen en de centra van Assenede, Ertvelde & Zelzate! Het pand komt op een ZUIDgericht perceel van 708 vierkante meter met een prachtig uitzicht op achterliggende velden !
De zeer ruime woning in houtskelet wordt opgebouwd door CH construct uit Assenede in duurzame materialen en wordt voorzien van totaal comfort + u heeft als koper nog inspraak in de keuze van materialen ! Te bespreken op bureau !

De woning wordt standaard voorzien van zonnepanelen, superisolerend hoogrendement glas, ventilatie C+ systeem, topkeuken (23.595 euro) en volledige vloerverwarming op de benedenverdieping.Er is de optie om totale domotica in te bouwen en waar nodig ingemaakte kasten
Met een bewoonbare oppervlakte van +- 220 vierkante meter heeft u heel wat ruimte, daardoor krijgt u het comfort van 5 SLAAPKAMERS waarvan 1 beneden (bureau) en 2 badkamers !

Indeling woning (eventueel nog aan te passen): inkomhal met apart toilet, slaapkamer 1 OF BUREAU, badkamer 1, dubbele leefruimte met open geïnstalleerde keuken van 61 vierkante meter , inpandige garage en zonnige tuin!
1ste verdieping: nachthal met apart toilet, 4 volwaardige slaapkamers en de 2de badkamer.

De oprit, terrassen en afsluiting worden ook afgewerkt volgens de wensen van de koper (incl.)
Oplevering voorzien voor 2021 !
Deels registratie op de ruime grondwaarde & BTW op de constructie !

Meer info ? Plannen en lastenboek? Bel Mathias 0473 818 517!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]