Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Gebouw bestaande uit handelsruimte + duplex appartement in centrum ASSENEDE!

Dit prima onderhouden en zeer ruime gebouw (MET 2 HUISNUMMERS) van 1989 bestaat uit een handelsruimte en een 4slaapkamerappartement van 200 vierkante meter.
Het heeft heel wat mogelijkheden voor verschillende doeleinden & het is gelegen in hartje Assenede! Door de ligging beschikt het pand over een vlotte bereikbaarheid en een goede visibiliteit. Daarnaast is het geheel in perfecte staat en is het op vandaag instapklaar. Met een EPC van 154 KWh/m2/jaar (app) voldoet dit pand aan de normen van vandaag, wat niet onbelangrijk is!

Op de benedenverdieping bevindt zich de handelsruimte (de voormalige slagerij) die verschillende mogelijkheden biedt. Zo is er ruimte genoeg om terug een handelszaak te starten of kan de ruimte omgevormd worden tot een zeer ruim appartement. met inpandige garage(s).

Op de eerste verdieping (apart inkom) bevindt zich het duplex appartement met maar liefst 4 slaapkamers en zeer ruim zonneterras! Deze combinatie is zeer uniek ! Beide verdiepingen beschikken alreeds over een apart huisnummer & inkom.

Indeling gelijkvloers: inkom, winkelruimte met achteraan meerdere ruimtes voor verschillende doeleinden + zonnige tuin.
1ste verdieping: inkomhal, lichtrijke leefruimte, geïnstalleerde keuken, badkamer met bad +douche en dubbele lavabo, slaapkamer 1, apart toilet, berging/wasplaats + zonnig terras!
2de verdieping: 3 slaapkamers.

Dit alles werd mooi afgesloten met een doorgang + elektrische poort.
Een totaalplaatje die veel mogelijkheden biedt!

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517!U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]