Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Ruime villa op een TOPlocatie !

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !
Deze ruime villa (1993) ligt in een gegeerde doodlopende straat/wijk aan de rand van het Parkbos waardoor alle rust en privacy gegarandeerd zijn. Bovendien ligt de invalsweg om de hoek en is alles nabij. Ideaal wonen toch?
Het pand zelf staat op een mooi perceel van 1280 vierkante meter en het werd steeds stipt onderhouden doorheen de jaren! Binnen is er 317 vierkante meter bewoonbare oppervlakte waarbij er 4 ruime slaapkamers zijn, 2 badkamers en een leefruimte/keuken/berging met bijzondere mogelijkheden. De dubbele inpandige garage is uiteraard ook steeds aangenaam.
Troeven:
- Mooi groen perceel in een prachtige buurt met gegarandeerde rust
- Brede & groene tuin achteraan
- Pand met mogelijkheden, uitbereiding is niet noodzakelijk
- Zeer gunstige EPC score van 233 kWh/m2/jaar door de totaalisolatie
- 4 ruime slaapkamers, mooie inkom/bovenhal
- Tijdloze stijl met aanpassingsmogelijkheden

Indeling: Inkom met apart toilet, ruime inkomhal, zitruimte met houthaard, eetplaats met zicht op de tijd, keuken (open keuken perfect mogelijk), ruime berging (ideaal aan de keuken dus deze muur kan er ook uit), wasplaats, badkamer 1 met douche +toilet en de dubbele garage. Op de verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers, de recente badkamer met bad, kleine berging en een apart toilet. De opbergzolder is ook zeer handig.

Meer info of een bezoek? Mail naar mathias@groepdemeyer.be

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]