Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Totaal afgewerkte serviceflat te Lievegem !

BIEDINGEN VANAF 150.000 EURO WORDEN VOORGESTELD AAN DE EIGENAAR.

Deze instapklare assistentiewoning (2018) in Residentie "Twee Molens" in hartje WAARSCHOOT is gelegen in de hoofdstraat bij alle winkels & het openbaar vervoer. Het appartement is zeer lichtrijk, gebruiksvriendelijk en daarnaast uiteraard ook energiezuinig! Recent werd dit appartement volledig professioneel opgeschilderd en voorzien van lichtarmaturen, u heeft als koper dus geen kosten meer !

Een assistentiewoning is steeds aangepast aan rolstoelgebruikers, is voorzien van automatische inkomdeuren & heeft een 24 uur zorgdienst en een centraal oproepsysteem. Daarnaast kan u ook gebruik maken van de gemeenschappelijke ontspanningsruimte, waar af en toe activiteiten plaatsvinden en de gemeenschappelijke tuin en het aangename zonneterras !

Deze assistentiewoning bevindt zich aan de achterkant van het gebouw waardoor u in alle rust van het achterliggende groen kan genieten !

U heeft ook keuze om dit appartement te bewonen zonder alle voorziene assistentie! Als eigenaar heeft u het voordeel geen onroerende voorheffing te betalen. Deze verkoop is onderworpen aan BTW-stelsel van 12%.

Meer info of een bezoek? Bel Chadia 0470 032 876 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]