Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Serviceflat in hartje Waarschoot !

BIEDINGEN VANAF 180.000 EURO WORDEN VOORGESTELD AAN DE EIGENAAR.
Deze instapklare assistentiewoning (2018) in Residentie "Twee Molens" in hartje WAARSCHOOT is gelegen in de hoofdstraat bij alle winkels & het openbaar vervoer. Het appartement is zeer lichtrijk, gebruiksvriendelijk en daarnaast uiteraard ook energiezuinig! Recent werd dit appartement volledig professioneel opgeschilderd, u heeft als koper geen kosten meer !

De moderne assistentiewoning is aangepast aan rolstoelgebruikers, is voorzien van automatische inkomdeuren & heeft een 24 uur zorgdienst en een centraal oproepsysteem. De assistentiewoning bevindt zich aan de achterkant van het gebouw waardoor u in alles rust van het achterliggende groen kan genieten!

Indeling: inkomhal met vestiaire, lichtrijke leefruimte met open geïnstalleerde keuken incl. toestellen, berging, 1 slaapkamer en de badkamer met inloopdouche & toilet.

Daarnaast kan u ook gebruik maken van de gemeenschappelijke ontspanningsruimte met terras en de gemeenschappelijke tuin achteraan het gebouw!
U heeft ook keuze om dit appartement te bewonen zonder alle voorziene assistentie! Als eigenaar heeft u het voordeel geen onroerende voorheffing te betalen. Deze verkoop is onderworpen aan BTW-stelsel van 12%!

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]