Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Serviceflat in hartje Ertvelde !

Biedingen vanaf 170.000 euro worden voorgesteld aan de eigenaar - kom vrijblijvend een bezoek brengen !

Deze erkende assistentiewoning gelegen op het GELIJKVLOERS (2020) in Residentie "Hoppehof" ligt in hartje Ertvelde & heeft heel wat te bieden. De assistentiewoning is gelegen aan de hoofdstraat de "Lindenlaan", met alle winkels, restaurants & openbaar vervoer nabij. Het appartement is zeer gezellig, gebruiksvriendelijk (voorzien van alle comfort) en daarnaast uiteraard ook energiezuinig!

De moderne assistentiewoning is aangepast aan rolstoelgebruikers, is voorzien van brede inkomdeuren & heeft een 24/24u - 7 op 7 zorgdienst en een centraal oproepsysteem. De assistentiewoning bevindt zich aan de achterkant van het gebouw waardoor u in alles rust kan genieten vanop het afgewerkt zonneterras! Het appartement werd tevens recent volledig opgeschilderd en voorzien van vliegramen.
Daarnaast kan u ook gebruik maken van de gemeenschappelijke ontspanningsruimte en de gemeenschappelijke tuin/terras in het gebouw! U heeft ook keuze om dit appartement te bewonen zonder alle voorziene assistentie!

Indeling: Inkomhal met vestiaire & technische ruimte, leefruimte met open keuken, zonneterras, 1 slaapkamer en de badkamer met inloopdouche & toilet.

Deze verkoop is onderworpen aan BTW-stelsel van 12%!
Meer info of een bezoek? Bel Chadia 0470 032 876!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]