Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Sublieme afgewerkte en unieke kantoorruimtes + appartement te GENT

Dit uniek energieneutraal gebouw werd in 2014 totaal gerenoveerd en zelfs zodanig dat de kost hiervan de vraagprijs overstijgt op vandaag !
Kosten noch moeite werden gespaard en wat hier vooral opvalt is de fantastische lichtinval ! Er werd gebruik gemaakt van extreem energiezuinige materialen en toepassingen die op vandaag nog steeds de norm zijn ! Alles is aanwezig in de 476 vierkante meter ruimte waaronder een appartement met terras van 85 vierkante meter (apart huisnummer & momenteel verhuurd), een gigantisch terras achteraan, ruime kelder met eigen regenwaterreservoirs en de verschillende verrassende lichtrijke ruimtes met telkens een uniek karakter.
Aanwezige technieken: HR ketel met vloerverwarming, & convectoren + warmtewisselaar, verluchtingssysteem met doorvoer en mechanische afvoer, high-end indirecte en directe verlichting, ultra isolerend glas,....
De ligging direct aan de stadsrand en de invalswegen is perfect en u zit hier vlakbij het openbaar vervoer !
Indeling:
Huisnummer 166 (kantoor/handel): inkom met fietsenstalling + inkompoort, ruimte 1 met berging, ruime kelder, technische ruimte, toiletten, ruimte 2 met keuken en ingemaakte kasten (zeer kwalitatief), aparte bureauruimte, berging 3 en 4. Op de verdieping zijn er verschillende door glas gescheiden ruimtes en de lunchzaal + het zeer ruim & zonnig terras !
Huisnummer 164 : het 2 slaapkamer appartement met terras volgens plan (foto's).

Dit pand is trouwens ook nu of later inzetbaar als unieke woonst waar verschillende entiteiten in kunnen gecreëerd worden !
De vastgoedwaarde is echt gegarandeerd!

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]