Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Karaktervolle dokterswoning op 3.106m² in CENTRUM ERTVELDE

Achter deze karaktervolle gevel, gelegen op een prachtig perceel van 3.106 vierkante meter in woongebied(projectmogelijkheden), schuilt een unieke eigendom met een ruime bewoonbare oppervlakte en een volwaardige praktijkruimte . Dit alles in CENTRUM ERTVELDE (met vlotte bereikbaarheid naar de invalswegen)!
Het achterliggende stuk tuin kan gezien worden als bouwgrond(en)!
Dit gebouw is ideaal voor de uitoefening van een vrij beroep aangezien er een praktijkruimte met aparte inkom en wachtzaal aanwezig is. Er kunnen ook kantoorruimtes in ondergebracht worden. Mogelijkheden alom.

Het herenhuis beschikt over tal van authentieke elementen en heeft maar liefst 7 volwaardige slaapkamers + zolderruimte (3extra kamers), 2 badkamers, 2 aangename ruime zonneterrassen , een zwembad en volledige onderkeldering. Bovendien werd het dak recent vernieuwd !

Indeling: Indrukwekkende inkomhal, dubbele leefruimte met open haarden, moderne keuken incl. toestellen, apart toilet, achterhal met ingemaakte kasten en toegang naar de volledige onderkeldering, inpandige garage met dubbele poort/doorgang, zeer ruime tuin met zonneterras en zwembad.
1ste verdieping: 5 volwaardige slaapkamers en 2 badkamers
2de verdieping (vaste trap): 2 volwaardige slaapkamers en een multifunctionele ruimte (zolder met mogelijkheden)
Indeling praktijkruimte (aparte inkom): inkomhal met apart toilet en wachtzaal, praktijkruimte met extra berging.

Kortom, een unieke eigendom op een absolute topligging zowel geschikt voor particulieren als voor een uitoefening van een vrij beroep ! EN eventuele opties als kantoorgebouw !

Prijs onderhandelbaar.

Bent u ook gecharmeerd door dit pand en wenst u info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]