Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Gebouw met meerdere units op een centrale ligging te Zelzate!

Dit unieke gebouw heeft een vlotte verbinding naar de nabije invalswegen (Eeklo & Gent) en ligt op 500m van het centrum van Zelzate. Het pand kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, met een bewoonbare oppervlakte van 338 vierkante meter heeft u geen ruimte te kort. Het gebouw bestaat momenteel uit 8 volwaardige slaapkamers, 3 badkamers, een ruime keuken en voldoende opbergmogelijkheden. In de binnenkoer/tuin is er heel wat ruimte maar dit kan ook gezien worden als parkeerplaats(en). De binnenplaats is bereikbaar via een inrit met elektrische poort.
Er werd reeds dubbel glas & recente centrale verwarming op gas geplaatst + er is een blanco elektriciteitsattest aanwezig.

Indeling: inkom, 3 slaapkamers, keuken/leefruimte, hal, kelder, badkamer met 3 douches, wasplaats, 2 aparte toiletten, technische ruimte + de binnenplaats met autostaanplaatsen en de overdekte garage/inrit.
1ste verdieping: 4 slaapkamers, nachthal, badkamer met douche & toilet.
2de verdieping: 1 gigantisch ruime slaapkamer en een badkamer met douche & toilet.

Kom de mogelijkheden ter plaatse bekijken!
Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517!U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]