Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Subliem afgewerkt gebouw incl. appartement te GENT

Dit uniek energiezuinig gebouw werd recent gestript en volledig gerenoveerd en staat klaar voor de uitdagingen van morgen en overmorgen!
Kosten noch moeite werden gespaard en wat hier vooral opvalt is de fantastische lichtinval ! Er werd gebruik gemaakt van extreem energiezuinige materialen en toepassingen die op vandaag nog steeds de norm zijn ! Alles is aanwezig in de 476 vierkante meter ruimte waaronder een appartement met terras van 85 vierkante meter (apart huisnummer & momenteel verhuurd), een gigantisch terras achteraan, ruime kelder met eigen regenwaterreservoirs en de verschillende verrassende lichtrijke ruimtes met telkens een uniek karakter.
Aanwezige technieken: HR ketel met vloerverwarming op gelijkvloers, convectoren op het eerste verdiep, ventilatiesysteem over heel het kantoor met 96 % warmterecuperatie, high-end indirecte en directe verlichting, ultra isolerend glas, ingang met sleutel of vingerafdrukscanner, brandcentrale, (modulair) netwerk en switches verbonden met UTP-kabels categorie 6, Dect-antennes voor mobiele telefonie, telefooncentrale Siemens. Glasvezelkabel op straat en binnenkort in het kantoor.
De ligging direct aan de stadsrand en de invalswegen is perfect en u zit hier vlakbij het openbaar vervoer !
Indeling:
Huisnummer 166 (momenteel kantoor/handel maar u kan dit in leefgedeeltes omzetten): inkom met fietsenstalling + inkompoort, ruimte 1 met berging, ruime kelder, technische ruimte, toiletten, ruimte 2 met keuken en ingemaakte kasten (zeer kwalitatief), aparte bureauruimte, berging 3 en 4. Op de verdieping zijn er verschillende door glas gescheiden ruimtes en de lunchzaal + het zeer ruim & zonnig terras !
Huisnummer 164 : het 2 slaapkamer appartement met terras volgens plan (foto's).

Dit pand is dus inzetbaar als unieke woonst waar verschillende entiteiten of zelfs 1 woning in kunnen gecreëerd worden.
De vastgoedwaarde is echt gegarandeerd!

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]